Gezondheidszorg

Patiënten en personeel van zorginstellingen stellen het op prijs wanneer ze niet alleen omgeven worden door steriele witte muren. Wandbekleding Novelio® Nature zorgt ervoor dat ze zich thuis voelen.

Novelio Nature
Novelio Nature

Eenvoudig schoon te maken

Novelio® Nature is ideaal voor zorg en hygiënische omgevingen, waar de risico’s het grootste zijn voor infectie en waar de preventie van bacterieverspreiding het meest kritisch is. Novelio® Nature is volledig schrobvast, gemaakt van niet-absorberend glasweefsel. De wandbekleding is bestand tegen intensieve reinigingsprotocollen, terwijl er een aangename omgeving voor patiënten en personeel wordt gecreëerd.

Novelio Nature

Goed voor uw gezondheid

De ademende wandbekleding, Novelio® Nature is VOS-vrij en voor 90% gemaakt van natuurlijke grondstoffen – daarmee voldoet het aan de klasse A+ milieu-rating. VOS in producten zoals verf of behang, verdampen gemakkelijk bij kamertemperatuur en hoge concentraties binnenshuis kunnen schadelijke gevolgen hebben voor de gezondheid, dit kan bijzonder problematisch zijn voor volwassenen en kinderen die al lijden aan een long-gerelateerde aandoening.

Novelio Nature

Houdt bacteriegroei tegen

De innovatieve glasweefsel-oplossing van Novelio® Nature helpt gezonde wanden te creëren. Het welzijn en de revalidatie van patiënten en medewerkers wordt verbeterd. Beschadigingen en scheuren worden geëlimineerd, waar zich anders bacteriën en schimmels kunnen ontwikkelen. Dit in tegenstelling tot traditioneel behang, dat gemakkelijk kan fungeren als een voedingsbodem voor bacteriën. Novelio® Nature is ademend en ventilerend en zorgt hiermee voor een gezondere leefomgeving.

Novelio Nature

Bestand tegen zware belasting

Novelio® Nature´s innovatieve toepassing van glasweefsel zorgt voor een zeer functioneel product met een uitstekende duurzaamheid. Stootvast, de high-performance wandbekleding is ideaal voor intensief gebruikte ruimtes, bijvoorbeeld ziekenhuisgangen waar dagelijks met bedden en trolleys wordt gereden, het behang is bestand tegen botsingen, beschadigingen en slijtage. Novelio® Nature brengt wanden tot leven, zorgt voor een langdurige mooie uitstraling en helpt hiermee onderhouds - en exploitatiekosten te verlagen en creëert een comfortabele omgeving voor patiënten.

Novelio Nature

Overschilderbaar en eenvoudig te verwijderen

Ondanks dat Novelio® Nature schrobvast en stootvast is, komt er een moment voor onderhoud en renovatie, of indien de wandbekleding ernstig is beschadigd, In deze gevallen is Novelio® Nature eenvoudig overschilderbaar of het kan gemakkelijk en zonder schade van de muur worden afgehaald. Deze eigenschappen maken de wandafwerking uiterst flexibel voor zorginstellingen. In de zorg wordt steeds meer bezuinigd, waardoor het budget is beperkt en er vaak onder enorme tijdsdruk wordt gebouwd.

Novelio Nature

Zorgt voor een aangename omgeving

De rustgevende en tijdloze kleuren in combinatie met de natuurlijke texturen van glasweefsel wandbekleding helpt een gastvrije healthcare sfeer te creëren, wat bijdraagt aan de rust en het herstel van de patiënt. Het “thuis” gevoel versterkt het genezingstraject van patiënt en familie. Daarnaast is Novelio® Nature ideaal voor zorginstellingen zowel met een korte als lange verblijfsduur van patiënten.

Novelio Nature

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over glasvezel wandbedekking? Neem direct contact op met onze expert:

E-mail:

Hospitality

Volgende

Op plaatsen waar mensen komen om te ontspannen, is het belangrijk dat het meubilair er voortdurend als nieuw uitziet. Waarom is ons behang zo geschikt voor hotels, pensions, restaurants en cafés?

Kantoren

Volgende

Op ons werk besteden we een groot gedeelte van onze tijd, bedenk daarom eens goed hoe mensen zich zullen voelen in uw vergaderzalen, kantoren, recepties en andere bedrijfsruimtes. Een juiste behang keuze heeft hier zeker invloed op.

Retail

Nieuwe gegevens worden binnekort toegevoegd.
U zult snel ondekken waarom ook hier glasvezel wandbekleding hun plaats hebben.

Maak een goede eerste indruk bij elke klant en verander je winkel, atelier of showroom, in een aangename comfortabele ruimte. Dat alles kan werkelijkheid worden bij het selecteren van het juiste behang.

mapa stránek hidden