Hospitality

Begroet uw gasten met natuurlijke elegantie. Novelio® Nature behang schept een rustige sfeer in iedere ruimte, waar uw klanten zich heerlijk kunnen ontspannen en altijd erg graag terug komen.
Als eigenaar en manager waardeert u zeker de kwaliteiten die het glasvezelbehang geeft. Het behang is bestand tegen beschadigingen, schrobvast en voldoet aan hoge brandveiligheidseisen.

Klaar voor gebruik

Het aanbrengen van Novelio® Nature is snel en eenvoudig. Dankzij de ademende eigenschappen droogt het sneller dan vinyl, waardoor renovatieprojecten of snelle toepassingen kosteneffectief en tijdefficiënt zijn. Hotelmuren kunnen binnen een dag worden aangepast, omdat Novelio® Nature minimale voorbereiding nodig heeft en direct op de muur kan worden aangebracht. Dankzij de snelheid en de eenvoud voor het aanbrengen zorgt Novelio® Nature voor een minimale belasting van de dagelijkse activiteiten in drukke hotels en recreatieve omgevingen.

Zie hoe snel en eenvoudig het is.

Stootvast

Schoenen, laarzen, tassen, koffers, trolleys, tafels, stoelen, deuren, kinderen, jongeren, volwassenen, senioren, stofzuigers ... de lijst van items die schade kunnen veroorzaken aan de muren in de horeca is eindeloos. Novelio® Nature's innovatieve gebruik van glasvezel zorgt voor een uitermate functioneel product met een voortreffelijke duurzaamheid. De hoogwaardige kwaliteit wandbekleding is ideaal voor een omgeving die frequent gebruikt wordt. Het behang is bestendig tegen stoten, schuren en krassen. Novelio® Nature blaast nieuw leven in muren, het behoudt een mooie langdurige afwerking en helpt renovatiekosten te verlagen.

Schrobvast

Een groot pluspunt voor hotels, bars en restaurants, die regelmatig worden getroffen door o.a. krasjes, lekken en morsen, is Novelio® Nature's afwasbare afwerking. In populaire horecagelegenheden kan deze wandbekleding gemakkelijk worden schoongemaakt en onderhouden, wat de muren zo goed als nieuw houdt. Het is bestand tegen de dagelijkse slijtage van het hotelleven. Novelio® Nature wordt niet aangetast door water of zonlicht en heeft een elegante wandafwerking over een langere periode.

Adem vriendelijk

Gemaakt van non-toxische materialen. De natuurlijke en subtiele design combinaties zijn terug te vinden in de milieueigenschappen. Zeker 90% van de Novelio® Nature materialen zijn gemaakt van natuurlijke hulpbronnen waardoor een 'adem-vriendelijke' wandbekleding is gecreëerd, ideaal voor horecagelegenheden. Alle uitvoeringen uit de Novelio® Nature serie zijn A+ gecertificeerd voor emissies en dragen bij aan een "VOS-vrije" omgeving ter vermindering van schadelijke gassen welke astma kunnen veroorzaken. Deze omgevingsfactoren kunnen hotels, restaurants en bars helpen om de kwaliteit van het binnen klimaat te beheren. Het zorgt niet alleen voor een comfortabele omgeving voor de gasten en personeel, maar ook om de ontwikkeling van schimmel en vocht te voorkomen, waardoor de schoonheid en de gezondheid van het gebouw behouden blijft.

Perfecte kleur

Novelio® Nature komt niet alleen met een keuze uit 24 aantrekkelijke kleur mogelijkheden, bestaande uit neutrale tinten en een stijlvolle afwerking, maar het heeft ook een ongeëvenaarde kleurechtheid. Ongevoelig voor zonlicht en dagelijkse slijtage, houdt Novelio® Nature wandbekleding een frisse kleur, waardoor muren minder vaak opnieuw geschilderd of opgeknapt moeten worden.

"Mensen zijn moe van gewoon wit. Ik wil de kleuren van een aantal van de muren in mijn eigen appartement veranderen en de kleuren van de Novelio® Nature zijn hier precies goed voor."

Erik Nilsson
Decorateur
Marktsegmenten

Overschilderbaar afstripbaar

Ondanks dat Novelio® Nature schrobvast en Stootvast is, wanneer het tijd is voor een grote verandering of als de wandbedekking ernstig is beschadigd, dan is het oppervlak volledig nieuw overschilderbaar en kan eenvoudig worden verwijderd zonder schade aan de muur toe te brengen. Deze eigenschappen maken de wandbedekking uiterst flexibel voor hotels, waar beschadigingen en kleine ongevallen regelmatig voorkomen en waar de muren af een toe een snelle update behoren te krijgen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over glasvezel wandbedekking? Neem direct contact op met onze expert:

E-mail:

Gezondheidszorg

Volgende

Schoonheid en rust doen genezen. Een fijn design en eenvoudig schrobvast behang, zijn de redenen waarom glasvezelbehang zeer geschikt is in ziekenhuizen, artsen praktijken, klinieken en andere medische faciliteiten.

Kantoren

Volgende

Op ons werk besteden we een groot gedeelte van onze tijd, bedenk daarom eens goed hoe mensen zich zullen voelen in uw vergaderzalen, kantoren, recepties en andere bedrijfsruimtes. Een juiste behang keuze heeft hier zeker invloed op.

Retail

Nieuwe gegevens worden binnekort toegevoegd.
U zult snel ondekken waarom ook hier glasvezel wandbekleding hun plaats hebben.

Maak een goede eerste indruk bij elke klant en verander je winkel, atelier of showroom, in een aangename comfortabele ruimte. Dat alles kan werkelijkheid worden bij het selecteren van het juiste behang.

mapa stránek hidden