Marktsegmenten

Wandbekleding voor alle ruimtes waar men zich goed voelt
Aangename designs hebben een kalmerend effect en het basismateriaal glasvezel, u zult verstelt staan van de eigenschappen, komen overal tot hun recht waar mensen zijn.

Hospitality

Volgende

Op plaatsen waar mensen komen om te ontspannen, is het belangrijk dat het meubilair er voortdurend als nieuw uitziet. Waarom is ons behang zo geschikt voor hotels, pensions, restaurants en cafés?

Gezondheidszorg

Volgende

Schoonheid en rust doen genezen. Een fijn design en eenvoudig schrobvast behang, zijn de redenen waarom glasvezelbehang zeer geschikt is in ziekenhuizen, artsen praktijken, klinieken en andere medische faciliteiten.

Kantoren

Volgende

Op ons werk besteden we een groot gedeelte van onze tijd, bedenk daarom eens goed hoe mensen zich zullen voelen in uw vergaderzalen, kantoren, recepties en andere bedrijfsruimtes. Een juiste behang keuze heeft hier zeker invloed op.

Retail

Nieuwe gegevens worden binnekort toegevoegd.
U zult snel ondekken waarom ook hier glasvezel wandbekleding hun plaats hebben.

Maak een goede eerste indruk bij elke klant en verander je winkel, atelier of showroom, in een aangename comfortabele ruimte. Dat alles kan werkelijkheid worden bij het selecteren van het juiste behang.

mapa stránek hidden