Kantoren

Schoon, gezellig, luchtig en licht, zo zou een ideaal kantoor er uit behoren te zien. Novelio® Nature glasvezel wandbedekking helpt een plek te creëren waar de werknemer graag terugkomt en zich met vol elan op het werk kan richten.

Novelio Nature
Novelio Nature

Slijtvast

Uw kantoor vertegenwoordigt uw bedrijfsimago- en cultuur en kwaliteitsbeleving bij uw bezoekers. Novelio® Nature biedt een stootvaste wandafwerking die kantoorruimtes een frisse look en feel geeft en langer mooi blijft. Meubilair, zoals verrijdbare bureaustoelen en rugleuningen zorgen bij intensief gebruik voor veel beschadigingen, vervuiling en strepen op wanden, zodat een kantoor er gebruikt en onverzorgd uitziet. De duurzame wandbekleding van Novelio® Nature voorkomt schade veroorzaakt door botsingen, beschadigingen en slijtage.

Novelio Nature

Constant perfecte kleuren

Lichtinval en verbinding met de buitenlucht zijn belangrijk in een kantooromgeving, maar ondanks dat dit het welzijn en de productiviteit kan verbeteren, kan dit ook leiden tot verkleuring van de wanden. De kleurechtheid van Novelio® Nature wandbekleding zorgt ervoor dat de wanden niet worden beïnvloed door blootstelling aan uv-straling van het zonlicht en Novelio® Nature behoudt zowel zijn kleur als zijn nieuw uiterlijk.

Novelio Nature

Makkelijk te onderhouden

Bedrijven zijn niet immuun voor kleine krasjes, lekken en morsen. Novelio® Nature is een schrobvaste wandafwerking en kan gemakkelijk worden gereinigd en onderhouden zodat de binnenwanden zo goed als nieuw blijven. Novelio® Nature is bestand tegen de slijtage van het dagelijkse kantoorleven, wordt niet beïnvloed door water of zonlicht, en verschaft een aantrekkelijke wandafwerking voor een langdurige periode.

Novelio Nature

Voldoet aan alle eisen

In het bedrijfsleven staan Gezondheid & Veiligheid hoog in het vaandel. Novelio® Nature is brandwerend en voldoet aan alle regelgeving voor openbare gebouwen.

Novelio Nature

Eenvoudig aan te brengen

Novelio® Nature is snel en eenvoudig aan te brengen. De ademende eigenschappen zorgen voor een snellere droging dan vinylbehang, waardoor kantoorrenovaties en kantoortransformaties kostenbesparend en in een kortere tijd kunnen worden uitgevoerd. Kantoorwanden kunnen in 1 dag worden afgewerkt omdat Novelio® Nature een minimale voorbehandeling nodig heeft en direct op de wand kan worden aangebracht. Met Novelio® Nature wordt rekening gehouden met de wensen van de gebruiker en kunnen werkruimtes weer snel in gebruik worden genomen. Overschilderbaar, eenvoudig te verwijderen, wanden met Novelio® Nature kan snel worden geanticipeerd op toekomstige veranderingen en vooruitzichten van uw bedrijf.

Zie hoe snel en eenvoudig het is.

Goed voor uw gezondheid

We brengen tot 90% van onze tijd binnenshuis door, veel van die tijd wordt doorgebracht op ons werk. Daarom is het belangrijk dat er in kantoren een gezond lucht - en leefklimaat heerst. Novelio® Nature is VOS-vrij en gemaakt van 90% natuurlijke grondstoffen - waarmee het voldoet aan klasse A+ voor milieu rating.

Novelio Nature

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over glasvezel wandbedekking? Neem direct contact op met onze expert:

E-mail:

Gezondheidszorg

Volgende

Schoonheid en rust doen genezen. Een fijn design en eenvoudig schrobvast behang, zijn de redenen waarom glasvezelbehang zeer geschikt is in ziekenhuizen, artsen praktijken, klinieken en andere medische faciliteiten.

Hospitality

Volgende

Op plaatsen waar mensen komen om te ontspannen, is het belangrijk dat het meubilair er voortdurend als nieuw uitziet. Waarom is ons behang zo geschikt voor hotels, pensions, restaurants en cafés?

Retail

Nieuwe gegevens worden binnekort toegevoegd.
U zult snel ondekken waarom ook hier glasvezel wandbekleding hun plaats hebben.

Maak een goede eerste indruk bij elke klant en verander je winkel, atelier of showroom, in een aangename comfortabele ruimte. Dat alles kan werkelijkheid worden bij het selecteren van het juiste behang.

mapa stránek hidden