Referentie

Laat je inspireren door de projecten van anderen. Ontdek waar het glasvezelbehang Novelio® Nature de wanden siert en beschermt.

mapa stránek hidden
CLOSE

ADFORS trainingscentrum Litomyšl (CZ)

Locatie: Tsjechische republiek

Investeerder: Saint-Gobain ADFORS

Decorateur: bedrijf Dolestav

Gebruikte decoratie:

Pure grape

Pure rice

Waar anders dan op ons kantoor, in de vergaderzalen en in het opleidingscentrum van ons moederbedrijf behoren nieuwe producten gebruikt te worden? Dit is de reden dat Novelio® Nature, patroon Pure en kleuren Rice en Grape gebruikt is bij de renovatie van het opleidingscentrum in het hoofdkantoor van ons bedrijf in de Tsjechische republiek.

"We zijn zeer onder de indruk van hoe gemakkelijk het is te werken met Novelio® Nature; eenvoudig te snijden, een zeer goede hechting en voornamelijk - geen zichtbare naden," zei decorateur Josef Popelka van bedrijf Dolestav.

CLOSE

Best Western Halland Hotel in Gothenburg (SWE)

Locatie: Zweden

Investeerder: de eigenaars Joakim Torbing, Johan Åkerlind en Andreas Gustafsson

Decorateur: Erik Nilsson van het schilderbedrijf Sandå

Gebruikte decoratie:

Charm sandbank

Charm balticblue

Volgens Joakim Torbing, een van de eigenaren van dit populaire hotel (restaurant), het belangrijkste doel van de renovatie project was om de "klinische" sfeer van het eetgedeelte om te zetten en een gezellige en warme omgeving te creëren waarbij de gasten een soort "huis van thuis" gevoel te geven.

De oplossing viel bij zowel de hoteleigenaren als de gasten in de smaak: "Het komt over als een zeer exclusieve wanddecoratie. De nieuwe lampen samen met de wandbekleding creëren van een mooie sfeer in het restaurant, we hebben alleen maar positieve reacties van onze gasten ontvangen", zegt Torbing.

Erik Nilsson, de decorateur die de Novelio® Nature wandbekleding heeft aangebracht versterkt dit nog eens met: "Mensen zijn moe van gewoon wit. Ik wil de kleuren van een aantal van de muren in mijn eigen appartement veranderen en de kleuren van de Novelio® Nature zijn hier precies goed voor".

CLOSE

Saint-Gobain trainingscentrum Greenworks (VK)

Locatie: Verenigd Koninkrijk

Investeerder: Saint-Gobain Greenworks

Decorateur: Torben Hemberg, Simon Bennett

Gebruikte decoratie:

Pure nutmeg

Flair sandbank

De eerste week van september 2015 hebben Simon, Torben en Benjamin (allen van SG Adfors) Novelio® Nature toegepast in het SG opleidingscentrum Greenworks. Het resultaat kunt uit de woorden van dhr. Marcus Jefford (Greenworks Manager) afleiden: "Ik ben meer dan onder de indruk, het is fantastisch en geheel buiten mijn verwachtingen. Ik denk oprecht dat het nu veel meer uitstraling vertoont, dit laat zien hoe uniek dit product daadwerkelijk is".